Serveis al precol·legiat 

El CAATEEB posa a l’abast dels estudiants tot una sèrie de serveis de suport als estudis i la seva preparació pel món laboral.  

> Tindreu accés lliure a la Biblioteca del CAATEEB i podreu consultar el fons documental sobre legislació, novetats tècniques, bases de dades... i disposareu d’una sala d’estudi amb connexió a Internet i a l’extranet.

 

> Podreu gaudir del servei de Formació especialitzada mitjançant una metodologia que combina la teoria amb la pràctica en un ambient participatiu. Podreu decidir quina oferta formativa s’adequa millor al vostre perfil professional. Us aplicarem els mateixos descomptes que als col·legiats.

 

> Disposareu d’un servei d’Assessorament Tècnic especialitzat que us donarà suport en l’exercici professional.

 

> Podreu accedir al servei d' Assessorament Jurídic per orientar-vos en matèries legals relacionades amb la titulació universitària (problemàtica del nom del grau) i realització de feines relacionades amb la professió, en qualitat de becaris o com a pràctiques prèvies a l'obtenció del títol.

 

> Rebreu la revista del Col·legi, L'Informatiu on line i el 7@  on podreu conèixer l’actualitat del sector, informació de cursos, ofertes de la borsa de treball, la normativa vigent i molts altres temes d’interès del món professional.

 

> Podreu accedir a totes les activitats del Col·legi com ara sessions informatives, exposicions, taules rodones, jornades tècniques... A més, anualment el CAATEEB organitza el Construjove, una Jornada d'Orientació Professional destinada a donar a conèixer als estudiants les diferents sortides i en la qual podràs participar.

 

> Podreu optar a nombrosos avantatges i descomptes en serveis professionals i d’oci:

Combustible                                   Mobiliari i llar

Telefonia                                       Òptica

Programes informàtics                     Odontologia

Altres serveis professionals               Centres mèdics

Vols, estades i hotels                       Podologia

Cultura i espectacles                       Publicacions

Esports                                          Altres