Activitats culturals 

L’acció cultural del CAATEEB se centra en la promoció de la cultura en les seves diverses manifestacions (pintura, escultura, fotografia, arquitectura...) amb la col·laboració institucional d’entitats públiques i privades.
 

El CAATEEB porta a terme un ampli programa d'activitats culturals per tal d'apropar l'art i la cultura a tots el seus membres

Les accions culturals es centren en un programa d'exposicions tant a la seu de Barcelona com a Delegacions i diverses visites culturals per conèixer diferents aspectes de l'art en el nostre país.


Aquí trobareu un llistat de les properes activitats que s'organitzen

Visites Culturals

08/07/17
Vine a la visita guiada que farem al Temple de Sant Pere de Vilamajor el proper 8 de juliol.
29/09/17
Vine a descubrir els secrets del Palau de la Música Catalana, una perla arquitectònica del modernisme català, l'única sala de concerts modernista declarada Patrimoni Mundial per la...
20/10/17
El CAATEEB juntament amb InsòlitBarcelona et conviden a fer una visita guiada a les exposicions permanents del Museu del Disseny.
24/11/17
El CAATEEB conjuntament amb InsòlitBarcelona et conviden a recórrer els carrers de Barcelona observant els llocs destacats que amaguen els carrers de l'Eixample.

Sala Exposicions

15/06/17
El CAATEEB, juntament amb el Museu de CanTinturé d'Esplugues, organitzen aquesta exposició sobre la rajola de mostra catalana, una història a tot color.

Exposicions Delegacions

08/06/17
La Delegació del Vallès Occidental organitza el 7è Concurs Biennal de Fotografia 2017 sota el títol: "L'estintolament".
09/06/17
La Delegació del Maresme, junt amb l'Associació Sant Lluc per l'Art, acull del 9 de juny a l'1 de juliol de 2017 l'exposició "Dibuixos i escultures" de l'artista Josep Maria Gomis...
30/06/17
La sala d'exposicions de la Delegació d'Osona-Moianès acull, del 30 de juny al 20 de juliol, l'exposició "Cruïlla d'emocions" de Marta Calvo.