Subvencions 

Aquí trobareu un recull de totes les subvencions vigents que us poden ser d'utilitat per portar a terme les vostres intervencions i/o per informar als propietaris.

Subvencions

23/09/16
Publicada la convocatoria d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial i d'habitatges al barri de Canyelles i sud-oest del Besòs de la ciutat de barcelona per a l'any...
29/02/16
Publicada al DOGC una nova convocatòria per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial i d'habitatges de Barcelona.
05/11/14
Publicat el Conveni de col·laboració amb la Comunitat Autònoma de Catalunya, pel Pla Estatal de Foment del lloguer d'habitatges, la rehabilitació edificatòria, i la regeneració i r...

Recursos digitals per gestionar i trobar subvencions


Sessió nous ajuts per a la rehabilitació 2016

Vídeo sessió informativa organtizada pel CAATEEB per explicar la convocatòria del 2016 de les ajudes econòmiques per a la rehabilitació d'habitatges que ofereixen tres administracions: l'Ajuntament de Barcelona, el Consorci Metropolità de l'Habitatge i l'Agència Catalana de l'Habitatge.

Accedir al video i a la documentació


A continuació us facilitem enllaços a les diferents administracions que poden oferir subvencions relacionades amb habitatge.