Portal de treball

​El Portal de treball és un servei que permet fer difusió de les ofertes en línia i a través dels flaixos informatius que el CAATEEB envia als col·legiats a través del correu electrònic, per rebre les candidatures dels col·legiats, pre-col·legiats i alumnes i exalumnes del màster i dels postgraus impartits pel CAATEEB interessats en l'oferta.
 Producte Descripció Sol·licitar serveis Tarifa sense IVA
 SELECCIÓ COMPLETA

 Reunió i definició del perfil amb l'empresa client + publicació de l'oferta al Portal de Treball + recerca activa de candidats + selecció curricular+ entrevistes presencials + avaluació psicoprofessional i competencial dels candidats, realitzat per l'equip de consultoria de RRHH  especialitzat en perfils d’edificació del CAATEEB.

Formulari del servei per adjuntar a la sol·licitud

 

 Demanar pressupost
PRESELECCIÓ

Publicació de l'oferta al Portal de Treball + recerca activa de candidats + selecció curricular + entrevistes telefòniques + avaluació psicoprofessional dels candidats, realitzat per l'equip de consultoria de RRHH  especialitzat del CAATEEB.

Formulari del servei per adjuntar a la sol·licitud

 

900 €
 TRIA CURRICULAR
 Publicació de l'oferta al Portal de Treball + recerca activa de candidats + selecció curricular + entrevista telefònica  realitzat per l'equip de consultoria de RRHH  especialitzat del CAATEEB  Demanar pressupost
 PUBLICAR OFERTA

 Publicació de l'oferta al Portal de Treball del CAATEEB realitzat i gestionat per la seva pròpia empresa. Inscripció per part dels candidats del Portal de Treball del CAATEEB. La publicació de l’anunci al Portal de Treball del CAATEEB tindrà un cost de 50€ + IVA, excepte per col·legiats/ades, societats professionals i empreses vinculades a CAATEEB.​

 

Consulteu el manual d'ús  per realitzar l'alta i la publicació de l'oferta

Accés portal de treball  50 € + IVA