Divendres, 26 de maig de 2017 
A les 19:30h.   
Restaurant Can Baladia. Pg.  Baró de Viver, 56 - Argentona 
Preu col·legiats i acompanyants 30€ (iva inclòs). No col·legiats 36€ (iva inclòs) 
01/05/2017 
Sopar de Col.legiats 

 Fotografies 10è sopar de la Delegació del Maresme 

Delegació del Maresme - Mataró 
El passat divendres 26 de maig de 2017, la Delegació del Maresme va celebrar el seu desè sopar de col·legiats i col·legiades al Restaurant  Can Baladia d'Argentona.
 
El passat divendres 26 de maig es va celebrar la trobada anual dels aparelladors de la comarca del Maresme.

Aquesta desena edició va tenir lloc al Restaurant Can Baladia, situat a Argentona al Passeig Baró de Viver,  just davant del camí de la Font Picant. Zona d'estiueig burgès de final del segle XIX i principi del XX, on s'hi troben nombroses i belles mansions d'aquesta època.

 

L'acte va començar a les 18.00h amb una visita guiada al Museu del Càntir i exteriors de la casa d'estiueig de Puig i Cadafalch.

A les 19.30h es va donar la benvinguda als col·legiats amb una copa de cava i aperitiu als jardins de Can Baladia. Tot seguit la fotografia de grup, i a continuació l'entrada a la sala per iniciar els parlaments.  Joan-Fèlix Martínez, delegat del Maresme, va iniciar l'acte fent un recorregut pels 10 anys de la Delegació. El sopar va transcórrer en un agradable ambient. Amb els cafès va arribar l'esperat sorteig, aquest any 34 regals sortejats gràcies als patrocinadors habituals i a nous col·laboradors. Seguidament, la benvinguda als nous col.legiats, i l'homenatge als 25  i 50 anys de professió. I a continuació , es va donar el premi a la millor fotografia de croquis d'obra presentada en el concurs d'Instagram.  La festa va acabar amb un joc que va posar a prova als col·legiats i col·legiades, que consistia en construir la torre més alta i resistent amb el material donat a cada taula, on els guanyadors es varen emportar una caixa de 24 cerveses Biir.

Com a regal especial per commemorar el 10è aniversari de la Delegació es va sortejar una bicicleta elèctrica, que de ben segur serà de molta utilitat al col·legiat afortunat!!

 

Moltes gràcies a tots, us esperem l'any que ve!

 

 

 

 

 

S'ha esgotat el temps d'espera de l'element web.