13/12/2017 
Obertura portes 20:00 
Santa Maria del Mar 
gratuït 
09/11/2017 
Concert 

 21è Concert de Nadal 

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
El CAATEEB us convida al tradicional Concert de Nadal a Santa Maria del Mar
 

El Cor Infantil Amics de la Unió neix en 1996 amb l’Escola de Música creada aquell mateix any dins de la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. Dirigida des dels seus inicis per Josep Vila Jover, aquesta formació de veus blanques entre onze i disset anys destaca per la qualitat, eclecticisme i la singularitat de les seves produccions.  El cor ha dut a terme òperes infantils com Brundibar a Thereza de H. Krása sota la dirección de Quim Lecina o Hansel i Gretel de E. Humperdinck sempre buscant una manera original i sorprenen de presentar la música, renovant així la tradició coral en el nostre país.


El Cor Infantil ha cantat sota la direcció de mestres com Christian Grube, Michael Boder, José Luis Basso, Daniele Callegari, Manuel Valdivieso i ha actuat en el principals auditoris, festivals i cicles corals del país: Palau de la Música Catalana, L Auditori, Festival Internacional de Percussió de Catalunya, entre altres.

 

La formació, que ha sigut premiada en reconeguts concursos i certàmens corals (Concurs Let the Peoples sing de la Unió Europea de Radiofusió...) ha dut a terme varies gravacions de les que destaquen, Dancing Day de John Rutter i Ceremony of Carols de Britten. És considerat un dels cors infantils de més nivell del panorama musical català, i una de les millors formacions corals amateurs d'Europa. Actualment estan preparant l’òpera al Liceu, Ballo un Masquera de Verdi.

 

Programa

 19:50 hObertura de portes
 20:00 h - 20:30 hRecepció de convidats
 20:30 h Discurs a càrrec del President del CAATEEB: Jordi Gosalves
 20:35 h

Inici del Concert a càrrec de Amics de la unió

Dues propostes artístiques:
1. Cançons Nocturnes de B. Vivancos
2. Suit de Nadal d'A. Guinovart.

 21:45 hFinal del Concert de Nadal

 

Organització
Cada col·legiat podrà disposar de 4 entrades que haurà de reservar per correu electrònic a colegiacio@apabcn.cat al telèfon 93 393 37 39 o presencialment a la seu de Barcelona o delegacions.

 

  • Data límit per apuntar-se: 1 de desembre a les 14:00h. 
  • Data per recollir les entrades: A partir del dia 24 de novembre a les 10:00h i fins el dia 7 de desembre a les 14:00h.

 Observacions: L’aforament de la Basílica de Santa Maria del Mar és limitat. Les entrades es reservaran per estricte ordre de comanda.Qui hagi reservat les entrades i no les hagi recollit el dia 7 a les 14’00h es lliuraran al primer col·legiat de la llista d’espera.

 

PATROCINEN