01/02/2019
19.30 h.
 Av. Port d’Aiguadolç, 8- Sitges
25€
11/1/2019
TROBADA COL·LEGIAL 

 8è Sopar de col·legiats de l'Alt Penedès-Garraf

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
La Delegació de l'Alt Penedès-Garraf us convida a compartir la seva vuitena trobada de col·legiats i col·legiades amb un sopar al restaurant IRIS GALLERY, de l'Hotel Estela de Sitges  (l'Hotel de l'Art)

Amb l'arribada del nou any, arriba el moment de fer la nostra trobada anual dels aparelladors de la comarca de l'Alt Penedès-Garraf, i ja van vuit!!!

La d'enguany tindrà lloc al restaurant IRIS GALLERY de l'Hotel Estela de Sitges el proper divendres dia 1 de febrer, a primera línia de mar i  en un dels racons més tranquils i atractius de Sitges, el port esportiu d’Aiguadolç.

 

Abans del sopar podrem gaudir d'una visita per descobrir el treball dels artistes a través dels frescos, pintures i escultures que es troben en tot l’establiment . A l’exterior, descobrirem el grup escultòric format per 6 blocs de travertí que mostra el nom de l’establiment creat pel mestre Josep María Subirachs, una escultura de bronze de Dalí “Sant Jordi” i un marbre de Portugal de Pablo Atchugarry.

A l’interior, la concentració d’obres d’art és espectacular. Al costat de l’escala principal s’exhibeix una altra obra de Subirachs “l''Escala Estelar”; obres originals d’aquest gran artista i d’altres genis com Salvador Dalí,  Antoni Tàpies,  Josep Bofill,  Pablo Atchugarry,  Josep Puigmartí i Lorenzo Quinn, entre altres, es poden admirar als salons i passadissos de l'hotel.

I, respirant mar i gaudint del sol podem sortir al jardí a contemplar les obres de Josep Ma. Subirachs, Pablo Atchugarry, Luis Cadarso o l'escultura de Lautaro Díaz, “La Dona Peix”, contemplant la cala d'Aiguadolç o l'escultura de Xavier Cuenca “Cos de Dona” que llisca entre el verd de la gespa...

 

El restaurant IRIS GALLERY acull durant tot l’any exposicions temporals de Josep Ma. Subirachs. En la cafeteria trobem obres de Tàpies, Miró,  Salvador Dalí i  escultures de diversos artistes, creant història dins el món de l' art i donant al mateix temps un servei de qualitat i prestigi, cultural i històric com també hoteler i turístic al client, al visitant, a l'amant de l' art des de la plataforma de Sitges.

 

Programa: 

 19.30h  Recepció. Visita als fons d'art de l'hotel, visita a algunes habitacions decorades per artistes famosos
 20.15h  Parlaments institucionals, benvinguda als nous col·legiats i reconeixement als col·legiats amb 50 i 25 anys de professió
 21.00h  L'erotisme i els vins (tast eròtic)
 21.45h  Sopar a taula
 23.30h  Sorteig de regals
 24.00h  Fi de festa
  

 Menú:

Aperitius servits a taula
Rèmol i espàrrecs amb suc de rostit i gambes
Sorbet de mojito
 
Vi blanc i negre Masia Freyé
Cava Origen Vallformosa
Aigua i cafès


 Amb la col·laboració de: