02/12/2021
Pràctica professional  

 Edificació 4.0. Fabricació d'edificis 

CAATEEB - Barcelona 
En aquesta jornada volem aportar alguns exemples pràctics de com està avançant la construcció industrialitzada i cap a on van les tendències”. 
 

La introducció progressiva de les noves tecnologies, la digitalització, la robotització, l'automatització i les seves ràpides transformacions, estan tenint un impacte transcendental en els sistemes de producció, les condicions de treball i els models organitzatius del mercat laboral i en la societat en general. Tot això està donant peu a noves formes de treball que es caracteritzen per la integració de processos de producció material i tecnologies digitals, tenint un gran impacte als processos de producció de les empreses (industrialització, prefabricació, etc...), models organitzatius del mercat de treball (treball col·laboratiu, compartit, etc..), condicions laborals, durada dels contractes de treball, relacions laborals, etc.

L'objectiu d'aquestes jornades és començar a introduir tots aquests conceptes als tècnics del sector de la construcció d'una manera amigable i lleugera i donar-los eines per començar a entendre les novetats del sector.

PROGRAMA

 • 16:00 Presentació de la jornada. Jordi Marrot. Director de l'Àrea tècnica del CAATEEB
 • 16:05 Robòtica i automatització. Alex Salvador. Asociación Española de Robótica y Automatización (conferència en castellà)
 • 16:25 Sistemes industrialitzats. Certificació i sostenibilitat . Joaquín Vázquez. Técnico comercial Thermochip Housing (conferència en castellà)
 • 16:45 Cas pràctic: execució de dos projectes (79 i 56 habitatges) amb sistema industrialitzat de fusta. Constructora del Cardoner
 • 17:05 Cómo conseguir estándares Passivhaus en hermeticidad para VPO: Proyecto Garralda. José Antonio Jiménez. Delegado técnico Zona Norte de Soudal (conferència en castellà)
 • 17:25 Prefabricació a la edificació. Antonio Batllè. Pich Arquitects
 • 17:45 Sistema de Construcció Industrialitzada Passivhaus 100% a mida. Eloi Tarrés. Fundador d'Evowall
 • 18:05 Cloenda de la jornada.
 • Patrocinador de les jornades "Edificació 4.0"

  Col·labora

  dijous , 2 de desembre de 2021  
    de 16:000 a 17:30h
    Híbrid (zoom i presencial al CAATEEB)
  gratuït