25/11/2021
Pràctica professional  

 Edificació 4.0. Edificis que parlen als usuaris 

CAATEEB - Barcelona 
En aquesta jornada volem fer un repàs general als elements de sensorització i monitoratge. A més, entendrem perquè s’ha de desenvolupar aquesta infraestructura dins els edificis. 
 

La introducció progressiva de les noves tecnologies, la digitalització, la robotització, l'automatització i les seves ràpides transformacions, estan tenint un impacte transcendental en els sistemes de producció, les condicions de treball i els models organitzatius del mercat laboral i en la societat en general. Tot això està donant peu a noves formes de treball que es caracteritzen per la integració de processos de producció material i tecnologies digitals, tenint un gran impacte als processos de producció de les empreses (industrialització, prefabricació, etc...), models organitzatius del mercat de treball (treball col·laboratiu, compartit, etc..), condicions laborals, durada dels contractes de treball, relacions laborals, etc.

L'objectiu d'aquestes jornades és començar a introduir tots aquests conceptes als tècnics del sector de la construcció d'una manera amigable i lleugera i donar-los eines per començar a entendre les novetats del sector.

Vídeo de la jornada

PROGRAMA

 • 16:00 Presentació de la jornada. Rafael Capdevila. Membre de la Junta de Govern del CAATEEB
 • 16:05 La sensorització i el monitoratge. Alejandro Payán. Dr. Arquitecte tècnic. Gabinet tècnic del CGATE
 • 16:35 Thermochipp Smart Facade. Diego Rodríguez. Director técnico Thermochip (conferència en castellà)
 • 16:55 Els edificis han de parlar. Licinio Alfaro. Arquitecte tècni i arquitecte. Cap del Departament de Construcció sostenible de l'ITeC
 • 17:25 Clausura de la jornada. Iván Molina. Arquitecte tècnic. Consultor d’Energia i Sostenibilitat del CAATEEB
 • Patrocinador de les jornades "Edificació 4.0"

  Col·labora

  dijous , 25 de novembre de 2021  
    de 16:000 a 17:30h
    Híbrid (zoom i presencial al CAATEEB)
  gratuït