17/06/2022
Institucionals  

 34è Sopar de la Delegació del Bages-Berguedà-Anoia 

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa 
Vine al tradicional sopar de col·legiats i col·legiades de la Delegació, aquest any anem a Cardona! 
 

Us esperem a tots, novament, companys i companyes, amics i amigues, a la 34a edició del sopar col·legial del Bages-Berguedà-Anoia, la festa Next Generation!

Podrem assistir a una visita teatralitzada al Castell de Cardona, on descobrireu el gran secret de la llegenda medieval de la Torre de la Minyona. La visita tindrà lloc a l'interior de la col·legiata i a l'exterior de la fortalesa i serà una visita divertida i agradable al conjunt monumental, tota una aventura per descubrir el gran secret que s'hi amaga.

També pots anar directament al sopar al restaurant La Premsa de La Coromina, on tindrem un famòs que ens farà més amè el sopar.

PROGRAMA

19.00 h: Visita privada al castell de Cardona (opcional)

21.00 h: Sopar al restaurant La Premsa, Carrer de l'Església, 53, La Coromina (Cardona) (www.lapremsahotelrural.com/cat/index.html)

podràs triar el segon plat: lingot de xai lletó i poma amb salsa d´ametlles o un mar i muntanya de bacallà confitat i ceps (posa't en contacte amb la delegació: a caateeb.bba@apabcn.cat, per telèfon al 93 872 97 99 o bé presencialment

22.00 h: Festa Next Generation

T'hi esperem sol o acompanyat. No hi pots faltar!

divendres , 17 de juny de 2022  
 
  Restaurant La Premsa Carrer de l'Església, 53, Cardona
25€