11/06/2021
Lúdico-esportives  

 Trobada col·legial Bages-Berguedà-Anoia 

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa 
La Delegació del Bages Berguedà Anoia organitza una trobada col·legial per retrobar-nos amb fer un tast de formatges a Mas Urpina (Sant Salvador de Guardiola) el proper 11 de juny a les 7 de la tarda. 
 

TROBADA COL·LEGIAL A L’AIRE LLIURE

Volem convidar-te a la celebració de la que seria la 33a edició del Sopar del Col·legiat de la Delegació del Bages-Berguedà-Anoia, ja que, degut a la pandèmia derivada per la Covid-19, vàrem haver de suspendre la passada edició. Aquest any n'hem canviat una mica el format i enlloc del sopar us proposem un tast de formatges.

L’acte tindrà lloc el proper divendres 11 de juny a les 7 de la tarda a Mas Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, realitzarem el tast de formatges Muntanyola, en què un especialista ens explicarà en detall les diferents i exquisides varietats que n’elaboren, acompanyats amb una copa de vi amb la muntanya de Montserrat de fons

Aquest acte l’hem pensat com a retrobament dels companys i companyes de professió després d’un any difícil i ben diferent, per això, tenint en compte les directrius marcades pel PROCICAT, es realitzarà a l’exterior. Per evitar aglomeracions, l’hem pensat preferentment per als col·legiats sense acompanyants, assumint el cost del tast la Comissió Territorial del Bages Berguedà Anoia. 

Tanmateix, si algú volgués venir amb acompanyant, el preu del tast per persona seria de 18€.

La finalització de l’acte està prevista a quarts de nou del vespre, i en sortir us farem entrega d’una bossa amb obsequis de marxandatge que la Comissió Territorial del Bages Berguedà Anoia ha fet per vosaltres.

Aquest any més que mai, pel control de l’assistència que hem de fer, cal confirmar abans del 7 de juny, per telèfon al 93 872 97 99 o bé al correu electrònic caateeb.bba@apabcn.cat o en línia.

No hi falteu, us hi esperem!

Imatges de l'activitat

divendres , 11 de juny de 2021  
  A les 19 hores
  Mas Urpina (veure localització)
Activitat gratuïta per col·legiats