14/11/2022
Pràctica professional  

 ESPAI EMPRESA: aïllants naturals per a la construcció 

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès 
La Delegació de l'Alt Penedès-Garraf organitza una interessant xerrada presencial sobre aïllants naturals per a la construcció de la mà de l'empresa Distribució Sostenible. 
 

Cada dia creix més la demanda per part dels consumidors i les empreses per utilitzar productes respectuosos amb el medi ambient. La consciència mediambiental s'ha convertit en un aspecte de vital importància per les persones i les empreses. A aquests criteris de responsabilitat social s’hi sumen els beneficis que aquesta filosofia de vida ens aporta.

S'ha detectat un canvi d'hàbits ecològics per part dels consumidors, fins al punt de que la bioconstrucció s’ha convertit en una opció per la presa de decisions del comprador, cada vegada amb més claredat.

La nostra empresa distribueix aïllants naturals per a la construcció, des de fa més de 13 anys han servit de millora per a molts dels nostres clients. Treballem amb QUATRE grans marques:

GEOPANNEL que representa l’aïllament de coto reciclat, ISOCELL-AISLANAT que es la cel·lulosa reciclada per omplir les cambres ja existents, STEICO que son plaques de fibra de fusta reciclades i el suro negre extruït.

Programa:

  1. Què és un material aïllant
  2. Tipus d’aïllaments naturals
  3. Característiques i propietats físiques
  4. Característiques mediambientals i de comportament
  5. Què aportem com a millora i posada en obra. Exemples
dilluns , 14 de novembre de 2022  
  16h.
  Plaça del Penedès, 3r. 4a planta. Vilafranca del Penedès
Gratuït