30/10/2021
Lúdico-esportives  

 Atrapa Km 

Delegació del Maresme – Mataró 
Participa des de qualsevol lloc, en la primera cursa entre delegacions i seu central del CAATEEB, una manera sana de posar en valor el territori. No et quedis a casa! 
 


El CAATEEB es prepara per viure l'esdeveniment esportiu de l'any. La Delegació del Maresme ens convida a participar en la I cursa entre delegacions i seu central del CAATEEB: una carrera de kms per fer valdre el paisatge de les comarques i de Barcelona.
 

Corrent, caminant o anant en bicicleta
mostra el teu esperit més esportiu i surt de casa!

Com participar-hi?

La participació es realitzarà a través de l’aplicació gratuïta i anònima “atrapa km”. El participant escull una delegació i va sumant kilòmetres a favor d’aquesta.

L'aplicació es pot activar les vegades que es vulgui durant el període de participació (del 30 d'octubre al 6 de novembre), i no s’estableix cap recorregut concret, cada participant escull caminar, córrer o anar en bicicleta per on millor li convingui i les vegades que vulgui.

Qui pot participar-hi?

Col·legiats i col·legiades, no col·legiats, familiars i amics, tothom que tingui ganes de moure’s una mica pel territori i de la manera que vulgui.

Dates de participació

El període de participació va des de les 00 h del 30 d’octubre a les 23.59 h del 6 de novembre.

Classificació

S’establirà una classificació segons quilometratge acumulat per cada seu i es podrà consultar des de la mateixa aplicació. La seu guanyadora serà la que més kilòmetres hagi sumat al final del període de participació.

Participa i fes que guanyi el teu territori!

Amb el suport de:

dissabte , 30 d' octubre de 2021