27/06/2022
Lúdico-esportives  

 Atrapa Km 

CAATEEB - Barcelona 
Participa a la cursa solidària entre delegacions i la seu central del CAATEEB, una manera sana de posar en valor el territori i divertir-se. No et quedis a casa! 
 

El CAATEEB es prepara per viure l'esdeveniment esportiu de l'any tot convidant-vos a participar en la Cursa entre delegacions i la seu central del CAATEEB: una carrera de kms per fer valdre el paisatge i les comarques de Barcelona. 

 

Corrent, caminant o anant en bicicleta
mostra el teu esperit més esportiu i surt de casa!

 

Com participar-hi?

La participació es realitzarà a través de l'aplicació gratuïta i anònima "atrapa km". El participant escull una delegació i va sumant kilòmetres a favor d'aquesta. 

L'aplicació es pot activar les vegades que es vulgui durant el període de participació (del 17 al 27 de juny), i no s'estableix cap recorregut concret, cada participant escull caminar, córrer o anar en bicicleta per on millor li convingui i les vegades que vulgui. 

Qui pot participar-hi?

Col·legiats i col·legiades, no col·legiats, familiars i amics, tothom que tingui ganes de moure's una mica pel territori i de la manera que vulgui. 

Dates de participació:

El període de participació va des de les 00h del 17 de juny a les 23:59h del 27 de juny. 

Classificació

S'establirà una classificació segons quilometratge acumulat per cada seu i es podrà consultar des de la mateixa aplicació. La seu guanyadora serà la que més kilòmetres hagi sumat al final del període de participació. 

Acció solidària

Per cada kilòmetre recorregut per participant es farà una donació de 0.20€ al Banc dels Aliments.

La recapta s'anirà acumulant en aquest enllaç

Igualment, si vols fer una donació al banc dels aliments la pots fer, clicant aquí

Cada participant rebrà un diploma de participació 

Participa i fes que guanyi el teu territori!

 

Patrocinadors

 

 

 

 

dilluns , 27 de juny de 2022  
 
 
Gratuït