18/06/2020
Pràctica professional  

 Com dissenyar i construir per crear una llar saludable i serena? - webinar 

CAATEEB - Barcelona 
Un periodista i tres professionals parlen sobre la realitat de la relació de la salut i l’habitatge, des de les diverses perspectives i factors que les generen. Un debat per incidir en la consciència dels ciutadans i la nostra responsabilitat com a actors de les principals problemàtiques de compromís amb les persones, el medi ambient i el planeta. 
 

DIÀLEGS CONSTRUCCIÓ . Cada vegada és més habitual la tendència de les persones a cuidar el seu benestar i actuar d'una manera respectuosa amb el medi ambient, consumint de forma més assídua, serveis i productes naturals i ecològics; noves necessitats d'una societat preocupada per la salut integral.

Els arquitectes tècnics tenen un paper important en les decisions a l’obra que més tard repercutiran de manera directa als usuaris dels habitatges. Per tractar els diferents temes i poder comprendre com i quins són els elements  que tant els tècnics com la nostra societat han de conèixer per fer habitables i saludables els habitatges, posem en marxa diàlegs construcció. Per debatre amb especialistes de diverses branques tècniques i científiques tots aquest aspectes que afecten directament i per diverses raons als habitatges i als seus habitants.

Video de la sessió

Ponents de l'activitat

Josep Pla

Josep Plá

Expert en Geobiologia i Salut de l'Hàbitat. Redactor i impulsor del projecte PROTEC per a la repoblació rural. Investigador acreditat pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Ponent Salut de l'Hàbitat (Congrés d'Arquitectura 2016). Projecte Eco-Urb. Castelló. Investigador sobre arquitectura hologràfica/anàlisi de forma i arquitectura sagrada. Projecte Eco-Escola Port Luz-Timbiquí (Colòmbia).
Analia González

Analia González

Arquitecta tècnica, perita judicial. Especialitzada en salut en el hàbitat, bioconstrucció i en projectes de Feng Shui. És directora de Aparejadores Mataró-Bioconstruimos Barcelona
Agustí Costa

Agustí Costa

Aparellador i interiorista, professor d´Elisava del 2000 al 2017, on ha exercit de Codirector del Màster en Disseny de l´Espai Interior durant 13 anys. També ha estat professor invitat a les Universitats Cedim (Mèxic) i ICESI (Colòmbia). Autor dels llibres, l´Espai Interior, La Producció de l´Interiorisme i el de diversos autors Environment. És autor de projectes de disseny interior i mobiliari, que han estat àmpliament divulgats en els mitjans especialitzats. Membre del jurat dels premis FAD-2015

La sessió serà conduïda per la periodista Maite Coca de l'Economista.

La següent sessió de Diàlegs construcció "Com podem millorar l'accessibilitat dels habitatges, necessitats d’adaptació", es farà el 22 de setembre.

dijous , 18 de juny de 2020  
  Dijous de 18:00 a 19:30h
  vídeo conferència
Gratuït