30/11/2020
Culturals  

 1r Concurs de Fotografia 2020 de l'Alt Penedès-Garraf 

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès 
La Delegació de l’Alt Penedès-Garraf us convida a participar en el 1r Concurs de Fotografia 2020. 
 

La intenció d'aquest concurs és de promoure l’observació de l’arquitectura i la construcció, recollint imatges relacionades amb el nostre sector a través de la càmera. Es tracta de donar la possibilitat tant de mostrar detalls en intervencions realitzades en edificis existents o de nova construcció, com des d’un punt de vista totalment artístic. Les obres que es presentin hauran de ser respectuoses i no ferir sensibilitats.

Bases:

  1. Poden prendre-hi part tots els col·legiats i col·legiades, així com els estudiants d’arquitectura tècnica que tinguin Targeta Accés de les comarques de l’Alt Penedès-Garraf.
  2. Per participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram, amb un perfil públic, i respectar les condicions d’aquesta xarxa.
  3. Les fotografies hauran d’estar etiquetades amb el hashtag #aparelladorsapeudobra i #caateeb sense perjudici d’altres etiquetes que l’autor o l’autora vulgui incloure.
  4. Cada fotografia haurà de portar títol.
  5. Per participar al concurs, caldrà enviar cada fotografia en format digital, al correu de la Delegació (caateeb.vilafranca@apabcn.cat), on s’hi farà constar el nom, núm. de col·legiat, l’adreça i el telèfon de l’autor/a, el títol de l’obra i una breu descripció (dues línies) o la localització de la fotografia i l’arxiu digital original.
  6. No hi ha limitació a la quantitat de fotografies per participant i no es tindran en compte les valoracions d’altres usuaris sobre les fotografies que hi participin.
  7. Únicament poden presentar fotografies els autors/es d’aquestes.

El concurs s’inicia el dia 30 de novembre de 2020 i finalitzarà el dia 14 de febrer de 2021.

Descarrega les bases

Descarrega el formulari
dilluns , 30 de novembre de 2020  
 
  Delegació de l'Alt Penedès-Garraf
Gratuït