06/02/2020
Pràctica professional  

 Com ens afecten els camps electromagnètics en l'habitatge i en la salut ? 

CAATEEB - Barcelona 
Un periodista i tres professionals parlen sobre la realitat de la relació de la salut i l’habitatge, des de les diverses perspectives i factors que les generen. Un debat per incidir en la consciència dels ciutadans i la nostra responsabilitat com a actors de les principals problemàtiques de compromís amb les persones, el medi ambient i el planeta. 
 

DIÀLEGS CONSTRUCCIÓ . Cada vegada és més habitual la tendència de les persones a cuidar el seu benestar i actuar d'una manera respectuosa amb el medi ambient, consumint de forma més assídua, serveis i productes naturals i ecològics; noves necessitats d'una societat preocupada per la salut integral.

Els arquitectes tècnics tenen un paper important en les decisions a l’obra que més tard repercutiran de manera directa als usuaris dels habitatges. Per tractar els diferents temes i poder comprendre com i quins són els elements  que tant els tècnics com la nostra societat han de conèixer per fer habitables i saludables els habitatges, posem en marxa diàlegs construcció. Per debatre amb especialistes de diverses branques tècniques i científiques tots aquest aspectes que afecten directament i per diverses raons als habitatges i als seus habitants.

Video de l'activitat

Ponents de l'activitat

Carmen Ruiz

Dra. M. Carmen Ruiz Martín

Especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Treballa en el CAP Montcada i Reixac. Experta en Medicina Ambiental (Universitat Complutense de Madrid i l’AAEM- Acadèmia Americana de Medicina Ambiental). Coordinadora del Grup de treball de Patologia Ambiental i membre del grup de treball Síndromes de Sensibilització Central de la Camfic.
Jose Daniel Alcalde

Jose Daniel Alcalde

Especialista en treballs amb lipoatrofia. Arquitecte tècnic ha treballat els problemes de la lipoatrofia en edificis de la ciutat de Barcelona i ens explicarà quines mesures hem de tenir en compte.
Alejandro Sanchez Venereo

Alejandro Sanchez Venereo

Enginyer industrial graduat a l'institut Politècnic de Kíev Ucraïna el 1990. Master of science en “Sistemes i Xarxes elèctriques”. Radiestesista i tele-radiestesista especialitzat en els estudis les geopaties tel·lúriques, i tecnopaties produïdes pels camps electromagnètics de baixa i alta freqüència que produeixen radiacions electromagnètiques perjudicials per a la salut..
El debat serà moderat pel periodista Albert Cuesta, expert en temes de tecnologia de Catalunya Ràdio.
dijous , 6 de febrer de 2020  
  dijous, de 18 a 19:30 h.
  Sala d'exposicions del CAATEEB
gratuït. Les consumicions al bar són opcionals i a càrrec de cadascú