29/11/2019
Pràctica professional  

 Fòrum Energia. Autconsum fotovoltaic 

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa 
La Delegació del Bages-Berguedà-Anoia dona suport a l'organització del Fòrum Ecoviure sobre autoconsum fotovoltaic que tindrà lloc el proper 29 de novembre a Manresa 
 

El canvi climàtic és un dels problemes ambientals més greus als que ens enfrontem en l'actualitat. La societat civil està fent sentir la seva veu, exigint als governs i a les institucions polítiques accions clares i contundents. Aquest és el cas del moviment juvenil “Fridays for future”, iniciat l'agost de 2018 per l'activista Greta Thunberg.

El 14 de maig de 2019 el govern de la Generalitat de Catalunya va declarar la Situació d'emergència climàtica per tal d'assolir els objectius en matèria de mitigació del canvi climàtic, encaminant la transició energètica cap a un model 100% renovable.

L'energia solar fotovoltaica, tema del Fòrum Energia d'enguany, ha de contribuir a assolir aquests objectius, tant en termes d'incrementar l'eficiència energètica i facilitar la integració d'energies renovables en el sistema elèctric, com de reduir les emissions contaminants i l'alta dependència energètica de Catalunya. Gràcies a la seva modularitat i als preus competitius per als ciutadans garanteix la democratització del model energètic.

Veure programa del Forum
divendres , 29 de novembre de 2019  
  De 8:30h. a 13:30h.
  Palau Firal de Manresa
Entrada lliure