04/12/2019
Pràctica professional  

 Edificis de consum quasi nul (nZEB): disseny i execució 

CAATEEB - Barcelona 
El CAATEEB organitza una jornada sobre tractar d'una forma molt pràctica les solucions en el disseny i en l'execució d'edificis de consum quasi nul 
 

Jornada tècnica on s’exposaran solucions que col·laboren en el disseny i l’execució d’Edificis de Consum Quasi Nul (ECCN).

Els ponents de les empreses Thermochip, Zehnder i Stacbond ens presentaran les seves diferents solucions de panels prefabricats per a l’envolupant, els beneficis dels seus sistemes de ventilació de confort i les característiques del panell composite en façanes ventilades.

Programa:  
09:30h

Benvinguda i presentació

Jordi Marrot, unitat de Rehabilitació del CAATEEB

Luis Fernández, director general de Thermochip

09:50h

Solucions de panels prefabricats per a l’envolupant de la edificació: concepte de configuracions i muntatge, Codi Tècnic de l’Edificació (estalvi d’energia, salubritat, seguretat en cas d’incendi, protecció davant el soroll i seguretat estructural), conclusions i avantatges (sostenibilitat, seguretat, passivhaus, certificats i BIM)

Diego Rodríguez, director tècnic de Thermochip

10:45h

Ventilació de confort i estalvi energètic: beneficis de la ventilació (salut, confort i estalvi energètic), estructura de la instal·lació i consideracions tècniques.

Pere Arnó, Àrea Manager de Zehnder

11:40h

Arquitectura sense límits: funcionament i avantatges del panel composite en façana ventilada (característiques, acabat, transformats i sistemes de muntatge).

David Gandía, Product Manager de Stac Bond

12:30h Torn obert de paraules
12:45h Networking-lunch (planta baixa)

Amb la participació de:

dimecres , 4 de desembre de 2019  
  de 9:30 a 13 hores
  Sala actes del CAATEEB
gratuït