19/10/2021
Pràctica professional  

 Solucions KNX de JUNG: control i gestió d’edificacions intel·ligents 

Activitat organitzada conjuntament entre totes les delegacions 
L'empresa JUNG organitza un espai empresa per a tots els col·legiats de les Delegacions del CAATEEB per parlar sobre Solucions KNX de JUNG: control i gestió d’edificacions intel·ligents. 
 

A JUNG, empresa alemanya fundada l'any 1912, fabriquen mecanismes elèctrics i sistemes d'automatització. Més de 100 anys després de la seva fundació, segueixen a l'avantguarda oferint solucions pel control i la gestió d'edificis, sota la premissa principal de contribuir a l'eficiència energètica i a la sostenibilitat en les edificacions. La seva màxima és oferir un elevat estàndard de qualitat sense deixar de banda, en cap cas, el factor disseny i la cerca de la perfecció.

Tot això queda latent en la seva àmplia gamma de productes, entre els quals destaquen interruptors i mecanismes de disseny, endolls, videoporters, terminals multimèdia, sistemes de control d'instal·lacions KNX, alarmes i alarmes tècniques, control d'il·luminació LED, sistemes de control via ràdio, control de temperatura i climatització, control d'il·luminació i persianes, reguladors dimmer, música centralitzada, detectors de presència, entre molts altres.

Programa

  • Presentació JUNG.
  • Situació actual de la domòtica.
  • Sistema KNX de JUNG
  • Solució Domòtica per a promocions d’habitatge


Ponent

Daniel de Sande, responsable de formació.

Inscriu-te aquí

dimarts , 19 d' octubre de 2021  
  de 17 a 18:30 hores
  Videoconferència
Gratuït