19/11/2020
Pràctica professional  

 EBS+ 

CAATEEB - Barcelona 
L'European BIM Summit fa un pas endavant i aposta per la suma d'online i offline 
 

El Congrés oferirà 3 esdeveniments en 1: BIM XP, EBS+ i European BIM Summit Presencial

L’European BIM Summit, esdeveniment de referència a Europa en tecnologies BIM, llança la seva aposta combinada amb un format de triple valor afegit: un esdeveniment preliminar online (BIM Xp), l’EBS + (també online) i, com a colofó, el clàssic European BIM Summit presencial, que tindrà lloc a la primavera en l’emplaçament previst: el World Trade Center de Barcelona.

Noves dates

El calendari dels esdeveniments quedarà de la següent manera:

19 de novembre de 2020: EBS+, un congrés de referència internacional, en anglès i castellà i 100% virtual. 

22 i 23 d’abril de 2021, l’European BIM Summit presencial, al World Trade Center de Barcelona.

Ambdos congressos inclouran l’entrada a l’esdeveniment al BIM Xp  el 15 d'octubre de 2020, una jornada d'aplicacions BIM presentades per diverses empreses punteres. 

Preu especial per a col·legiats

IMPORTANT! El preu per assistir a l'EBS+ per col·legiats del CAATEEB, és de 25€. Pots realitzar la inscripció a través d'aquest enllaç i utilitzar el codi EBS+COL2020

L’EBS +, en format online, inclourà 4 Keynote Speakers de reconeixement internacional, 9 case studies i 3 taules rodones. A més, al final de l’esdeveniment tindrà lloc una ponència amb les conclusions finals, que serà un document de valor afegit amb la recopilació del treball realitzat al llarg de la jornada. Aquesta 1a edició es tancarà amb una sessió participativa i distesa, el BIM BeerVeure programa

3 esdeveniments en 1

Amb un format totalment renovat, la cimera internacional sobre Building Information Modelling (BIM) tindrà com a eix central la col·laboració. Per primera vegada en un esdeveniment d’aquestes característiques, els assistents passaran a un primer pla i prendran les regnes del congrés: participaran en l’elaboració de documents de treball col·laboratius, votaran els temes de les pròximes edicions i podran intervenir i interactuar amb els ponents en tot moment durant l’acte.

Finalment, i després d’aquests dos primers esdeveniments preparatoris, el 22 i 23 d’abril tindrà lloc l’European BIM Summit en format presencial. El Congrés al World Trade Center comptarà amb la presència de més de 500 persones, i a més es podrà seguir en streaming per a les persones que prefereixin assistir des de les seves oficines o domicilis.

 

   

dijous , 19 de novembre de 2020  
  De 9:00 a 19:00
  Plataforma Online
25€