23/10/2020
Culturals  

 Obres de Jordi Arenas en col.leccions privades 

Delegació del Maresme – Mataró 
L'Associació Sant Lluc per l'Art conjuntament amb la Delegació del Maresme del CAATEEB organitza l'exposició "Obres de Jordi Arenas en col.leccions privades" de l'artista Jordi Arenas. 
 

Obres de Jordi Arenas en col.leccions privades

El passat 23 d’octubre, a tan sols quinze dies justos del centenari del naixement de Jordi Arenas i Clavell, l’Associació Sant Lluc per l’Art junt amb una colla d’amics, exalumnes , familiars i alguna entitat, obrien les portes d’una exposició al  Col·legi d’Aparelladors del Maresme, en la que es fa homenatge a la figura de l’enyorat mestre.

S'hi han aplegat fins a vint-i-cinc obres de Jordi Arenas que actualment estan en mans d’aquest grup que generosament les ha cedit per a dur a terme aquesta remembrança.

El nostre reconeixement cap a totes i tots aquells que han cedit una o més obres per a poder realitzar aquesta exposició.

Les obres presentades recorren la temàtica més abundant de Jordi Arenas: el retrat, els temes figuratius i el paisatge (principalment marines ), acompanyat d’un extraordinari bodegó pintat de quan Jordi Arenas comptava tan sols quinze anys, que ja prefigurava el seu futur artístic en el que va excel·lí i del que tenim aquesta modesta mostra que compta amb el valor poc usual de què no pot ser habitualment contemplada en un museu, ja que està ben instal·lada i admirada en llars i espais privats.

divendres , 23 d' octubre de 2020  
  Dilluns, dimarts i dijous, de 09:00h a 13:00h Dijous, divendres i dissabtes, de 18:30 a 20:30h Diumenges, d'11:30 a 13:30h
  Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme. Plaça Xammar 2, Mataró
Gratuït