26/02/2021
Culturals  

 _DINS Col·lectiva de dibuix 

Delegació del Maresme – Mataró 
L'Associació Sant Lluc per l'Art conjuntament amb la Delegació del Maresme del CAATEEB organitza l'exposició "_DINS" una col·lectiva de dibuix. La podeu visitar del 26 de febrer al 28 de març del 2021. 
 

DINS col·lectiva de dibuix

Aquesta mostra col·lectiva de dibuix força heterogènia, a cura de Teresa Roig, qui també hi participa com a artista, té en comú el títol de l’encapçalament de l’exposició ( ­_DINS ) que és el subtil nexe que enfila les diverses formulacions, tècniques i estils de cadascun dels participants entorn a la particular forma d’expressar i explicar la visió o la idea que, sota el lema de _DINS, ha estat instigada o inspirada pel confinament , la reclusió, el tancament dins de la bombolla que la pandèmia ens ha imposat de manera forçosa.

Hi ha treballs de dibuix que són ja una obra total per si mateixos, en tant que n’hi ha d’altres que són una formulació, una estructura bastida cap una obra posterior. Altres peces defineixen un interior mínim reclòs en un pot de vidre i altres adrecen la mirada cap a la persona que es mou per casa, o els objectes quotidians que ens envolten, en contrast amb aquelles que obren una finestra per mirar de dins cap a fora, cap el futur encara que estiguem envoltats de parets.

En definitiva, però, serà cada visitant de la mostra qui traurà les seves conclusions a partir de la contemplació d’uns plantejaments honestos i molt personals que identifiquen cada obra amb llur autor o autora i la reflexió abocada en cada dibuix.

Artistes participants : Esther Aliu, Màximo Almeida, Roser Busquets, Teresa Roig, Luisa M. Segura i Josep Manel Vegas

Comissària : Teresa Roig

divendres , 26 de febrer de 2021  
  Dilluns, dimarts i dijous, de 09:00h a 13:00h Dijous, divendres i dissabtes, de 18:30 a 20:30h Diumenges, d'11:30 a 13:30h
  Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme. Plaça Xammar 2, Mataró
Gratuït