22/04/2022
Culturals  

 "Pathology" de Xavier Duarte 

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa 
La Delegació del Vallès Occidental acull, del 22 d'abril fins el 31 de maig, l'exposició fotogràfica Pathology de l'artista Xavier Duarte. 
 

L’exposició fotogràfica PATHOLOGY, en la qual l’artista Xavier Duarte ens proposa un acte de reflexió basat en l’observació i la recerca premeditada de similituds entre l’estudi de les patologies humanes i les constructives.

Les lesions i defectes que apareixen en els maons, ja sigui per defectes en la cocció, en l’ús d’argiles excessivament plàstiques, l’excés d’hidratació o el mal emmotllament, ens transporten a comparacions amb patologies molt humanes. Complex de superioritat, d’inferioritat, trastorn histriònic, fòbia social, trastorn bipolar, dissociatiu...

PATHOLOGY és un treball íntim i personal, una invitació a la reflexió i un acostament a l’estudi dels problemes constructius que poden derivar en lesions dels edificis.

Xavier Duarte va néixer a Barcelona l'any 1972. Amb només 16 anys s'incorporà al món professional com a fotògraf en una empresa tèxtil, encarregant-se del registre gràfic i del muntatge de negatius gegants. Durant la seva carrera ha exposat en l'àmbit nacional i internacional, cada cop enfocant més la seva trajectòria cap a la fotografia artística.

Mireu aquí el recorregut virtual de l'exposició

divendres , 22 d' abril de 2022  
  de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 15 a 17 h divendres de 9 a 14:30 h
  c/ Colom, 114 1a planta (Ed. Vapor Universitari) 08222 · Terrassa
Entrada gratuïta