22/01/2021
Culturals  

 PINHAI VILARDELL 

Delegació del Maresme – Mataró 
L'Associació Sant Lluc per l'Art conjuntament amb la Delegació del Maresme del CAATEEB organitza l'exposició "PINHAI VILARDELL" de l'artista F. Javier Lozano Vilardell. La podeu visitar del 22 de gener al 14 de febrer del 2021. 
 

F. Javier Lozano Vilardell ens presenta amb PINAHI VILARDELL la seva darrera producció de pintures, en aquesta ocasió, acríliques sobre tauler.

És llicenciat i doctor "cum laude" en Belles Arts per la Facultat de Barcelona, actualment exerceix de professor.

El seu historial acadèmic, artístic i les seves aportacions al coneixement i la recerca dins de l'art és extens, havent conreat l'escultura, el dibuix, el gravat i l'experimentació en tècniques 3D.

Les seves pintures combinen abstracció i figuració geomètrica alhora, en un diàleg permanent entre geometria i cromatisme tractant d'aconseguir crear una realitat paral.lela, emprant símbols que construeixen espais i estructures seguint una pauta quasi bé musical, sense donar sensació tridimensional, sinó més aviat valent-se de línies, formes i trames amb un ritme ben combinat entre espais i formes on l'observador pot parar atenció o descansar-hi.

Tot plegat en una combinació creativa que vol atraure la mirada al mateix temps que vol remarcar la pròpia identitat, sense renunciar, emperò, a la qualitat i a una determinada derivada estètica a la que l'abstracció actual ha donat cabuda, com una versió important dins de l'art contemporani.

divendres , 22 de gener de 2021  
  Dilluns, dimarts i dijous, de 09:00h a 13:00h Dijous, divendres i dissabtes, de 18:30 a 20:30h Diumenges, d'11:30 a 13:30h
  Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme. Plaça Xammar 2, Mataró
Gratuït