03/12/2021
Culturals  

 Sotaboscos, d'Empar Barcons i Jordi Vilaregut 

Delegació d'Osona-Moianès – Vic 
La sala d'exposicions de la Delegació d'Osona i el Moianès acull, del 3 de desembre al 27 de gener, l'exposició "Sotaboscos" 
 

Trobada de tardor d’una pintora i un fotògraf del Collsacabra

L’Empar Barcons i en Jordi Vilaregut, tots dos residents a l’Esquirol i amb arrels al Collsacabra, són persones de treball reposat i constant. Cada un en el seu camp i per la seva banda, l’última etapa del seu treball és una immersió en els sotaboscos de les rouredes i fagedes del Cabrerès. Recorrent corriols de bosc i internant-se per sota les branques baixes dels arbres, perdent-se entre arbustos i bardisses, busquen i troben racons que es fan seus i que retraten, recreen i eternitzen amb la calma d’una instantània a baixa velocitat o les hores passades davant del cavallet.

Empar Barcons (Manlleu, 1960) pinta quadres a l’oli, sovint de grans dimensions, a partir de temes als quals dedica sèries o suites (“Vaques del Collsacabra”, “Vaques urbanes de l’Índia”, “Famílies”, “Trens”, “Blat de moro”, “Sotaboscos”).

Jordi Vilaregut (L’Esquirol, 1968) va començar fent fotografia analògica i va entrar en el món digital centrant-se en el macro i en paisatges de llarga exposició. Entre els temes que ha treballat destaquen els insectes, el paisatge i, més recentment, els bolets, que són els protagonistes de les fotografies d’aquesta exposició.

Inauguració + audició musical, amb Artur Pàmies, el divendres 3 de desembre a les 8 del vespre

divendres , 3 de desembre de 2021  
  Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9 a 13h - Tardes: dimarts i dimecres de 15 a 17h
  Rbla. Passeig, 71 - Vic
Entrada lliure