13/01/2021
Culturals  

 Fes punta al llapis 

Delegació del Vallès Oriental – Granollers 
Carles Bros presenta l'exposició "Fes punta al llapis" que es podrà veure a la seu de la Delegació del Vallès Oriental, del 13 de gener al 19 de febrer 
 

En Carles Bros, Pintor, escultor i gestor cultural va néixer a Terrassa al 1956. De petit estudia i treballa amb la seva mare Joaquima Solanes (artista i pintora).
Va ser l'impulsor, promotor i comissari, de la Mostra d'art contemporani "TramuntanArt" i del ColerArt des de l'any 2012. Realitzador i presentador del programa de "Art a l'Empordà" per Empordà TV. Ha realitzat més de 150 exposicions individuals. Ha rebut la medalla de la Generalitat de Catalunya i el 2012, va pintar del Dic de Llancà "Banc de peix" l'obra més gran del món.

Un dia vaig fer punta al llapis i, amb l'encenall a la mà, el vaig observar amb calma i vaig escriure:

"Fes punta al llapis, observa, pren-te el teu temps... i si t'emociones, fes punta al llapis.
Escriu el teu nou projecte, la teva nova idea, la teva nova aventura.
De l'ull al cor, del cor al cervell i del cervell a la mà… Per donar ordre d'escriure o dibuixar. No et fiïs mai de la llum, ni de la memòria. Fes punta al llapis."

Aquesta exposició té una doble lectura: les escultures sobre la vessant humana del que tots hem fet de petits i les obres pictòriques sobre el grafit, el mineral flexible de la mina del llapis. El gratif, extret del caboni, és el futur. Els meus projectes están relacionats amb coses que están en perill de desaparèixer. Les coses desapareixen a una velocitat increïble i molta gent  no se n'adona, no en som prou conscients. Jo lluito perquè  això no passi, i vull deixar empremta del moment històric que vivim a través de l'art. Aquesta exposició itinerant vol transmetre la importancia de l'escriptura, Malgrat la tecnología i les xarxes socials. Tot a partir de la sensibilitat i de les emocions expressades amb pintura i escultura.

CARLES BROS

dimecres , 13 de gener de 2021  
  dilluns i dimecres de 9 a 14h. tarda de 15 a 17h i divendres de 9 a 13:30h
  Delegació del Vallès Oriental C/Josep Piñol, 8 de Granollers
Entrada lliure