28/10/2022
Pràctica professional  

 ESPAI EMPRESA: Solucions estructurals de fusta, i edificació prefabricada 

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès 
La Delegació de l'Alt Penedès-Garraf organitza una interessant xerrada presencial de la mà del Grup Sebastià, empresa especialitzada en solucions estructurals de fusta, i edificació prefabricada de baix consum energètic. 
 

La fusta sempre ha estat unida indissolublement a l’existència de la humanitat i el seu benestar i per això que el progrés i l’avanç tecnològic, no ha de ser incompatible amb la preservació de la natura.

Actualment ens trobem en una societat en la qual més enllà d’una obligació, s’entén que, respectar, mantenir i conservar la natura, és el compromís de tots.

Per això, en Fustes Sebastià, no són aliens a les crides dels organismes internacionals i procurem en tots els nostres processos, mantenir un escrupolós respecte ambiental

El Grup Sebastia és el resultat de la perseverança i el respecte per una llarga tradició fustera que ha passat de pares a fills, iniciada l’any 1954 de la mà de Manel Colomé Cortes, per aquell temps rematant de fusta i avi matern de l’actual gerència.

divendres , 28 d' octubre de 2022  
  16h.
  Plaça del Penedès, 3r. 4a planta. Vilafranca del Penedès
Gratuït