26/10/2021
Institucionals  

 La Nit del Teatre 

CAATEEB - Barcelona 
El CAATEEB organitza la primera Nit del teatre. Un passi privat per gaudir de l’obra “T’estimo si he begut” al teatre Poliorama de Barcelona en exclusiva pels col·legiats i col·legiades del CAATEEB 
 

T’estimo si he begut és una comèdia escrita per Empar Moliner amb cançons i històries esbojarrades, plena de personatges no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics, que reuneix, a més, el talent de T de Teatre i La Brutal, tots dirigits per David Selvas.

Descripció

Sempre que escrius històries t’imagines cares de personatges i al teu cap hi ressonen els diàlegs. Tothom em diu que sempre, en els contes, hi explico molt com són els tons de veu dels personatges. Algun cop m’han fet un elogi bonic: “Aquests contes són molt teatrals”.

Però no em podia imaginar que la tindria, la teatralitat. I va i em regalen això. El teatre. Unes ties que admiro, una companyia que admiro, un director que admiro decideixen que tots aquests personatges (no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics) pujaran a l’escenari. Jo els “veuré” i els “sentiré”.

Un escriptor sempre té influències d’altres escriptors, esclar, però també de moltes altres coses de la vida. D’un quadre que ha vist, d’algú a qui ha estimat, d’un vi que s’ha begut, d’una cançó que ha sentit. Puc dir que Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal han influït en la meva vida: he sortit trasbalsada (aquesta és la paraula) d’algunes de les obres que han fet. He sortit cantant i volent abraçar desconeguts.

Hem triat els contes més divertits (també n’hi ha algún de tristot, sí, no s’ha pogut evitar). Espero que les meves obsessions siguin també les vostres. M’agradaria que sortint de veure l’obra (els que no som del ram sempre diem “obra” i no “espectacle”) també volguéssiu cantar i abraçar desconeguts (entre els que m’incloc). 

Empar Moliner

Una coproducció de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre amb el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració del Teatre La Sala (Ajuntament de Rubí) i el patrocini de D.O. Catalunya.

S’ASSIGNARAN LES LOCALITATS PER ORDRE DE RESERVA

Patrocinadors

dimarts , 26 d' octubre de 2021  
  20:00 hores
  Teatre Poliorama Rambla dels Estudis, 115 08002 Barcelona
5€ per entrada (iva inclós). Máxim 2 entrades per col·legiat que es domiciliaran al compte