30/05/2022
Pràctica professional  

 Presentació Oficina de Rehabilitació Energètica de l'Ajuntament de Granollers 

Delegació del Vallès Oriental – Granollers 
Us convidem a la presentació de l'Oficina de Rehabilitació Energètica de l'Ajuntament de Granollers. 
 

Aprofitant els nous fons europeus Next generation i la creació de l'Oficina Tècnica de la Rehabilitació, es vol aprofitar per fomentar la rehabilitació energètica dels edificis. En aquesta línia, és important generar sinèrgies amb tots els agents involucrats i la ciutadania i entre ells la pròpia administració.

Fruit d'aquesta col·laboració, el proper dilluns 30 de maig a les 18h, es durà a terme a la delegació del Vallès Oriental i també en format telemàtic, una jornada a càrrec de l'Ajuntament de Granollers on es presentarà la creació de l'Oficina de Rehabilitació Energètica i s'explicarà la via de tramitació de la sol·licitud de subvencions de les obres en edificis a Granollers. 

La jornada ha de ser de gran interès per tots aquells tècnics interessats en els fons Next generation i la rehabilitació energètica en aquest municipi. 

Ponents:

Sr. Sergi Fernández - Regidor d'Habitatge de l'Ajuntament de Granollers 

Sr. Jordi Ayats - Fundació Europace

Enllaç notícia Ajuntament de Granollers: https://www.granollers.cat/noticies/sala-de-premsa/granollers-obre-una-oficina-incentivar-i-acompanyar-la-ciutadania-en-la

dilluns , 30 de maig de 2022  
  de 18 a 20h
  c. Josep Piñol 8 de Granollers / en línia
Gratuït