02/11/2021
Culturals  

 Presentació del llibre de relats Fuzz II 

CAATEEB - Barcelona 
Et convidem a la presentació del llibre de relats "Fuzz II", de Fèlix Ruiz, la doble vessant d'un arquitecte tècnic-escriptor de narrativa. 
 

¿Un arquitecte tècnic (o enginyer d'edificació) al que publiquen un llibre de narrativa? ¿És això possible? ¿És una fake new? Sembla ser que sí és possible.

A Félix Ruiz Gorrindo recentment li ha estat publicat el seu segon llibre de narrativa "Fuzz II. Variopintos relatos tal vez sorprenendentes", per part de l'editorial Onix Editor. Conté 22 relats escrits els darrers 29 anys i té 352 pàgines. Alguns dels relats es basen en fets històrics, descrits amb gran realisme, i en ocasions poden ser emotius i impactants, i poden fer reflexionar sobre aspectes diversos de la vida i de l’ésser humà. Altres són pura imaginació i juguen amb l'absurd, l'impossible i inexplicable. Una pàtina d'humor impregna alguns dels relats.

Es preveu fer una presentació dinàmica i entretinguda, paral·lela a la singularitat d'aquest llibre i a la singularitat d'aquesta doble vessant arquitecte tècnic-escriptor de narrativa.

Ponents de la sessió

Felix Ruiz

Fèlix Ruiz

Autor de "Fuzz II". Arquitecte tècnic (col·legiat 7.075), doctor enginyer civil i enginyer d'obres públiques, professor del CAATEEB.
Oscar Esquerda

Òscar Esquerda

Editorial Onix Editor
Andreu Veà i Baró

Andreu Veà i Baró

Autor del pròleg de "Fuzz II". Doctor Enginyer de Telecomunicacions. Pàgina wikipedia
dimarts , 2 de novembre de 2021  
  A les 19h
  Aula A1 - CAATEEB
Gratuït per col·legiats