07/10/2019
Pràctica professional  

 Setmana de la rehabilitació. REhabilita 2019 

CAATEEB - Barcelona 
El CAATEEB organitza la sisena edició de la Setmana de la Rehabilitació, REhabilita 2019. No et pots perdre totes les novetats que aquesta edició porta en el seu programa! sigui com a professional o amb família 
 

Del 7 a l’11 d’octubre se celebrarà la sisena edició de la Setmana de la Rehabilitació que organitza el CAATEEB, amb un intens programa d'activitats diverses que aniran adreçades al públic professional i també al ciutadà. La Setmana constarà d’un complet programa entre les quals destaca la jornada que se celebrarà el 9 d’octubre "La Rehabilitació en un canvi d'epoca" i 7 visites/tallers a centres operatius i de coneixement que són una oportunitat per visitar espais únics.

Al llarg de la Setmana s’han programat també tallers escolars per a nens i nenes sota el lema Reconstruïm la ciutat rehabilitada 100% sostenible i saludable, amb continguts com ara la millora energètica, elecció dels materials, dret a l’habitatge, salut i qualitat de vida i manteniment dels edificis.

Per als ciutadans també s’ha programat una jornada informativa que se celebrarà per la tarda els dies 7 i 10 d'octubre en el Centre Cívic Can Portabella i al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants respectivamet i en la qual es respondrà les qüestions següents: Perquè rehabilitar és cuidar la salut del teu habitatge i de la teva família? I Què cal saber sobre com rehabilitar un edifici o un habitatge?

Podeu consultar totes les activitats a www.rehabilita.cat

Patrocina

dilluns , 7 d' octubre de 2019  
  consultar segons l'activitat
  consultar segons l'activitat
consultar segons l'activitat