30/09/2022
Culturals  

 Showpass, una casa passiva i CO2 nul en directe 

CAATEEB - Barcelona 
En aquesta visita veurem un espai d'aprenentatge demostratiu de Cases Passives i CO2 nul. 
 

El Showpass visualitza les avantatges del confort, salut i estalvi energètic de la casa passiva, aplicant les seves estratècies en una casa típia del Mediterrani. Energiehaus ha dissenyat el Showpass basant-se en l'estandard internaiconal de rehabilitació Enerphit, aconseguint el certificat "Pas a Pas". L'edifici es va certificar a més sota el segell Ecómetre CO2-Nul. Amb això es verifica que las emissions CO2 equivalents en el cicle de vida a 50 anys son nuls.

Showpass ha prioritzat l'ús de materials de molt baix impacte energètic (energia gris) i de baixes emissions tipus VOC. A més a més, una instal·lació de fotovoltaica de 2,6 kWp fa que la generació d'energia anual de fonts renovables sigui major respecte a l'energia consumida de l'edifici. 

Es tracte d'un edifici típic de moltes ciutats a la Península Ibèrica, de planta baja +2, construit a finals del segle XIX. 

Per questions econòmiques i logístiques, s'aborda la rehabilitació de l'edifici en varis passos, seguint el protocol internacional "Pas a Pas". 

Més informació: https://showpass.energiehaus.es

 

divendres , 30 de setembre de 2022  
  A les 10h
  Passatge General Bassols 19, Barcelona
Gratuït per col·legiats