06/07/2022
Pràctica professional  

 Solucions avançades en automatització amb elegància i estètica. Jung 

Activitat organitzada conjuntament entre totes les delegacions 
Porfoli dels diferents acabats en mecanismes i solucions atractives que JUNG ofereix al mercat. Resum de les solucions domòtiques i possibles aplicacions de cadascuna d'elles. 
 

JUNG, empresa alemanya fundada l'any 1912, és fabricant de mecanismes elèctrics i sistemes d'automatització. Més de 100 anys després de la seva fundació, segeuixen a l'avantguarda oferint solucions pel control i la gestió d'edificis, sota la premissa principal de contribuir a l'eficiència energètica i a la sostenibilitat en les edificacions. La seva màxima és oferir un elevat estàndard de qualitat sense deixar de banda, en cap cas, el factor disseny i la cerca de la perfecció.

Tot això queda patent en la seva àmplia gamma de productes, entre els quals destaquen interruptors i mecanismes de disseny, endolls, videoporters, terminals multimèdia, sistemes de control d'instal·lacions KNX, alarmes i alarmes tècniques, control d'il·luminació LED, sistemes de control via ràdio, control de temperatura i climatització, control d'il·luminació i persianes, reguladors dimmer, música centralitzada, detectors de presència, entre molts altres.

Contingut de la jornada

Porfoli dels diferents acabats en mecanismes i solucions atractives que JUNG ofereix al mercat. Resum de les solucions domòtiques i possibles aplicacions de cadascuna d'elles.

A càrrec de

Daniel de Sande, responsable del Departament de Formació

assistiu a la sessió on line:

https://teams.microsoft.com/registration/iAqCG_6dfkiuUCBYS8Vk5A,tTV-hv9a6kilnFFkRp0Ylw,eDh7yjmgHUmu9M4aVunX1Q,SjNWWmtmSESAkFOmZ_ekxg,4Xf-mueUgkSfpvrdLhwaEg,ONEhXtM8IUaFoP9BlofHhQ?mode=read&tenantId=1b820a88-9dfe-487e-ae50-20584bc564e4

dimecres , 6 de juliol de 2022  
  de 12 a 13 hores
  on line
gratuït