25/09/2020
Lúdico-esportives  

 Tast de vins i formatges 

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa 
La Delegació del Bages Berguedà Anoia organitza un tast dels formatges Montanyola i dels vins Urpina elaborats a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola i que és on es realitzarà l'activitat. 
 

Tast dels vins Urpina i els formatges Muntanyola, elaborats a la finca Urpina (Sant Salvador de Guardiola). Un projecte agrosocial de la fundació AMPANS, fruit de la donació en vida de la família Vila Isern, amb dos fills amb discapacitat intel·lectual. L’entitat ha recuperat les vinyes i n’ha plantat de noves, hi ha fet una llar per a 25 persones i hi ha ubicat una formatgeria i una granja de cabres. Els formatges Muntanyola són formatges singulars, fets artesanalment i a partir de quatre varietats de llet: cabra, vaca, ovella i búfala. Els vins Urpina, amb cinc referències, s’elaboren a partir de varietats autòctones recuperades i tenen el segell de la DO Pla de Bages.

Urpina és una experiència basada en els valors de la solidaritat, el respecte a les persones i l’entorn, i l’estima per les coses ben fetes.

La idea de l'activitat és tastar 6 formatges i 3 vins, acompanyats d’un professional amb l’explicació i maridatge de sabors en un entorn magnífic com és l’exterior de la formatgeria amb vistes a Montserrat.

Apunta't que les places són limitades!

divendres , 25 de setembre de 2020  
  De 19.30h a 21.30h
 
18€ col.legiats 28€ no col.legiats