15/06/2022
Lúdico-esportives  

 VISITA BANC DELS ALIMENTS 

CAATEEB - Barcelona 
Si estàs interessat a conèixer el nostre funcionament i la tasca que duem a terme cada dia, pots venir a visitar el nostre magatzem ubicat a la Zona Franca de Barcelona. 
 

T'explicarem com es va posar en marxa el Banc dels Aliments, fa més de 30 anys, com a entitat pionera en la lluita contra el malbaratament alimentari. I tots els programes que tenim en marxa per aprofitar al màxim la vida útil dels aliments i contribuir que tothom tingui accés a una alimentació suficient, segura i saludable.

Primer fem una explicació molt oberta , amb preguntes de que som i com ho fem , xifres , gestió de diferents departaments , persones a les que atenem , tipologia d aliments , serveis , etc. per desprès visitar la seu veient tot el que ja havíem comentat , altres voluntaris amb qui poden parlar, diferents departaments com control de qualitat , comunicació , administració , etc.

Finalment visitarem el magatzem el moll de carrega amb la zona de Picking , fresc i congelat.

Allà possiblement podrem parlar amb persones d’ entitats benefiques que venen a recollir per repartir els aliments a les seves seus per la tarda i veure la tasca que fan.

S' accepta amb il·lusió si porteu aliments !!!

dimecres , 15 de juny de 2022  
  de 9:30 a 10:30 hores
  C/ Motors 122 cantonada Passeig de la zona Franca de Barcelona
Gratuït per col·legiats