27/03/2020
Culturals  

 Visita al Monestir de Sant Pau del Camp i a l'exposició Domus Dei 

CAATEEB - Barcelona 
El CAATEEB et proposar visitar Monestir de Sant Pau del Camp, un antic Monestir romànic que és considerat de patrimoni únic i amb un gran valor arquitectònic. I seguidament, l’exposició fotogràfica Domus Dei. 
 

Al endinsar-nos a la visita podrem veure l’església i el claustre, que per la seva particular arquitectura es considera una de les obres més singulars de l’art romànic i un dels elements més destacada de tot el conjunt.

Passejarem per les dependències de l’antic monestir que han arribat fins als nostres dies, com ara la Sala Capitular, i coneix l’evolució del conjunt en relació a l’entorn on es troba situat, el barri del Raval, un dels indrets amb més història de la ciutat.

Després de la visita pel monestir de Sant Pau del Camp es visitarà l’exposició fotogràfica “Domus Dei” d’Alfons Ollé i Coderch, col·legiat número 4721. És una mostra que posa en rellevància la petjada de l’esmentat Monestir de Barcelona a través d’un recorregut per diverses esglésies de la ciutat mostrant la diversitat de solucions adoptades envers els diferents estil arquitectònics amb el que han estat configurades, una vast patrimoni que resta en 2n pla i que cal posar-lo en valor.

divendres , 27 de març de 2020  
  A les 10h
  Carrer de Sant Pau, 99
Col·legiats: gratuït No col·legiats: 4€