21/05/2021
Culturals  

 Visita: Recinte Modernista de Sant Pau 

CAATEEB - Barcelona 
El CAATEEB organitza una visita al Recinte Modernista de Sant pau, una joia de l'arquitectura modernista, obra de Lluís Domènech i Montaner. 
 

El Recinte Modenrista de Sant Pau, obra de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner va ser construïda enter el 1902 i el 1930, va ser la seu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant pau des del 1916 fins al 2009. 

En la seva època, va marcar una fita en les construccions hospitalàries; un espai obert, amb bells edificis aïllats, comunicats entre si per una xarxa de túnels i envoltats de jardins, cercant el confort dels malalts. És Patrimoni Mundial de la UNESCO des del 1997. 

Al llarg de la seva trajectòria com a hospital, els diferents pavellons han experimentat molts canvis. El 2009, un cop traslladats tots els malalts i serveis mèdics al nou Hospital, el conjunt modernista s'endinsa en un procés de rehabilitació sense precedents en un espai patrimonial. Dels dotze pavellons que el conformen, vuit estan acabats. 

 

Durant la visita podrem visitar alguns dels espais: La Sala Hipòstila, el Pavelló de Sant Salvador, els Jardins, la Casa d'Operacions, el Pavelló de Sant Rafael, els túnels,  el Pavelló de la Puríssima, el Pavelló de l'administració...

 

El CAATEEB i el Recinte Modernista de Sant Pau garanteixen que durant la visita es prendran totes les mesures de seguretat en relació a la Covid-19

Ja no queden places per aquesta visita. Us animem a apuntar-vos a la llista d'espera i en cas que quedin places ens posarem en contacte amb vosaltres! Moltes gràcies.

 

divendres , 21 de maig de 2021  
  A les 10h
  Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona
Col·legiats: Gratuït / No col·legiats: 9€