11/06/2021
Culturals  

 Visita: La Torre Bellesguard 

CAATEEB - Barcelona 
El CAATEEB et proposa una visita a la Torre Bellesguard, coneguda no tant popularment com a Casa Figueras i construïda per l'arquitecte Antoni Gaudí entre el 1900 i el 1909 
 

La Torre Bellesguard fou construïda per Antoni Gaudí entre 1900 i 1909, amb unes formes rectes molt poc habituals a la seva obra, inspirades en el castell medieval de Martí I l’Humà, últim rei de la dinastia catalana del Casal de Barcelona, qui va viure a Bellesguard fins a la seva mort el 1410. Gaudí construeix un castell a mig camí entre el modernisme i el gòtic i restaura les restes del palau medieval que formen part dels jardins de la finca.

La història de Bellesguard està íntimament lligada a la història de Catalunya. Són molts els personatges i els fets històrics que es produeixen a Bellesguard, els quals influencien i inspiren a Antoni Gaudí per a crear una de les seves obres més personals, simbòliques i fascinants.

 

Us informem que es faran dos torns per fer la visita: 2 grups de 8 persones per grup. L'ordre dels grups serà per ordre d'inscripció. Un cop hagueu fet la inscripció us confirmarem en quin horari esteu inscrits. 

 

Ja no queden places per aquesta visita. Us animem a apuntar-vos a la llista d'espera i en cas que quedin places ens posarem en contacte amb vosaltres! Moltes gràcies.

 

divendres , 11 de juny de 2021  
  2 torns: 10h i 10:30 - Durada de la visita 45'
  Carrer Bellesguard, 20
Col·legiats: Gratuït / No col·legiats: 10€