29/04/2020
Culturals  

 Visita: Gran Teatre del Liceu-AJORNAT 

CAATEEB - Barcelona 
El proper dimecres 29 d’Abril et convidem a descobrir un dels teatres d’òpera més importants del món, amb una visita guiada on podràs conèixer a fons els racons amagats, espais més emblemàtics i totes les històries viscudes i guardades de l’impressionant teatre Liceu. 
 

Durant la visita podràs conèixer tota la història viscuda en el teatre des de la seva fundació al 1847, passant pel desastrós incendi que va destruir gairebé sencer l’edifici fins als esdeveniments més importants de la vida social, artística, política i econòmica de la ciutat de Barcelona.

L’inici d’aquesta visita comença al vestíbul històric, el primer contacte que tenim amb l’edifici només entrar i que ja ens deixa meravellats. A continuació, s’aniran visitant les següents parts del teatre, com el Saló dels Mirall, que durant molts anys va ser el punt de reunió de la burgesia catalana i que actualment s’hi celebren diferents actes i activitats.

Per acabar la visita se’ns ensenyarà la impressionant Sala de Concerts, que és la segona sala de ferradura més gran del món i el cor del teatre. I finalment coneixerem el Cercle del Liceu, un dels clubs privats d’estil anglès més antics d’Espanya que recull una de les millors col·leccions privades de pintura modernista de pintors com: Ramon Casas, Santiago Rusiñol i Alexandre de Riquer entre d’altres.

dimecres , 29 d' abril de 2020  
  A les 10h
  Punt de trobada: Vestíbul del Liceu La Rambla 51-59, Barcelona
Col·legiats: Gratuït No col·legiats: 12€