Dissabte, 9 de maig de 2015
De 11 h a 12:30 h
Sala d'exposicions  
Gratuït   
3/3/2015
Taller

 Amb la casa sí que s'hi juga

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
Taller guiat per un monitor i adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys, famílies i escoles, on es treballen els temes de l’eficiència energètica en els edificis de forma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics.
 
La rehabilitació d’un habitatge servirà com exemple per conèixer materials i recursos. Un espai per experimentar amb els elements i construir un habitatge més confortable i energèticament sostenible aplicant mesures de millora per reduir els consums.

 

L’objectiu d’aquest taller per a la sensibilització energètica d'habitatges és fer conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que ens ofereix un habitatge. Es tracta d’aportar als nens i als joves uns valors i coneixements que els permetin entendre la relació entre habitatge i l’energia i així utilitzar-los més eficientment.

  

De moment, des de casa podeu jugar a aplicar mesures per reduir els consums amb el joc interactiu: http://www.testenergia.cat/casajuga/


En línia, per telèfon al 93 240 20 60 o bé a colegiacio@apabcn.cat