Del 23 al 26 de maig del 2017 
09:00 h  
Fira Barcelona Gran Via 
Gratuït per col·legiats 
31/01/2017 
Fira 

 Barcelona Building Construmat 

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
El CAATEEB participa un any més a la fira Barcelona Building  Construmat, la gran fira del sector de la construcció que s'organitza a Barcelona cada dos anys i que és de referència a Europa.
 
Barcelona Building Construmat és l'únic esdeveniment del sector que inclou tots els sectors de la construcció; referent internacional en innovació i fòrum de coneixement i negoci. 

 

Obert a la Innovació
El lloc on no només s'exposen les novetats és allà on es fabriquen les novetats del sector de la construcció.
Obert als negocis i al networking
És la trobada bianual que reuneix prescriptors, fabricants, compradors internacionals i els principals agents del sector de la construcció.
Obert al coneixement
Fòrum de debat i reflexió sobre la responsabilitat del sector i les oportunitats de futur.

Tot això, des de Barcelona, La capital europea de l'arquitectura i la que millor connecta amb la construcció i la innovació. 

 

 

Atenció:El CAATEEB proporciona a tots els col·legiats un codi promocional per poder entrar al Construmat de manera gratuïta. Aconseguiu el codi des d'aquest enllaç

Com obtenir l'acreditació per a Construmat?

 1. Entri a la web www.construmat.com
 2. Pulsi a l'àrea visitant: la opció la pot trobar a la part superior dreta de la pantalla.
 3. Identificació:
  1.  Si és el primer cop que es registra a un saló professional de Fira haurà de registrar un email a l'opció "Registra't". Important: en cas de ser més d'un assistent és necessari un email diferent per acreditació.
  2.  En cas contrari haurà d'accedir per la opció "Accés usuaris" a la part dreta de la pantalla. Li recordem que com usuari haurà d'introduir l'email que va registrar i com contrassenya la que va crear en el moment del registre.
 4. 4. Formulari d'acreditació: s'haurà d'emplenar el formulari format per 6 passos.
  1. Dades de nou usuari: dades de la persona que assistirà al saló.
  2. Acreditació: Introdueix el codi d'accés gratuït  a la part superior de la pantalla i validar-lo. Automàticament se li  seleccionarà el tipus de passi al que correspon aquest.
  3. Confirmació de dades
  4. Perfil Professional: verificar que contesta tots els camps obligatoris.
  5. Pagament: Aquesta opció tot i que li aparegui la part superior del formulari, si vostè ha validat el còdig d'accès gratuït en el pas 2, no li demarà fer cap pagament; passarà directament al pas 6.
  6. Localitzador: Aquest localitzador que apareix en pantalla serà el que haurà de portar imprés quan vingui a visitar el saló i així obtenir l'acreditació.

 

Lloc:

Fira Barcelona Gran Via

64 Avinguda Joan Carles I. 

L'Hospitalet de Llobregat

 

Organitza: