Dimarts, 13 de febrer de 2018 
de 18 a 20 h 
Sala d'actes del Vapor Universitari  (c/ Colom, 114, 1a planta · Terrassa) 
Activitat gratuïta 
 
SESSIÓ INFORMATIVA 

 Calendari formatiu 2018 Intercol·legial Tècnica del Vallès 

Intercol·legial Tècnica del Vallès - Delegació Terrassa - Delegació Granollers 
La Intercol·legial Tècnica del Vallès, formada per les delegacions del Vallès dels col·legis d'aparelladors, arquitectes i enginyers, organitza la sessió informativa "Calendari formatiu 2018".
 


La Intercol·legial Tècnica del Vallès, formada per les delegacions del Vallès dels col·legis d'aparelladors, arquitectes i enginyers, organitza la sessió informativa "Calendari formatiu 2018". En aquesta sessió us presentarem el calendari de cursos, visites guiades, sessions informatives i d'altres activitats previstes per aquest any. L'objectiu és oferir un coneixement transversal, que permeti als professionals dels tres col·legis gaudir d'un ampli ventall formatiu.

 

 

Aprofitarem aquesta sessió informativa per a desenvolupar dos presentacions:

  • Sessió "GIS open source per la gestió del territori"

L'objectiu de la sessió és donar a conèixer els Sistemes d'Informació Geogràfica de codi obert, eines professionals com QGIS per la gestió del territori, la possibilitat de dotar de dades el territori ens presenta uns beneficis en la seva gestió i posterior anàlisi.

La cartografia, les ortofotos actuals i antigues, el cadastre, el planejament urbanístic o les infraestructures urbanes, són algunes de les temàtiques que podem gestionar en el mateix entorn, amb la possibilitat d'analitzar per superposició les diferents capes, a banda d'altres múltiples processos.

 

Ponent:

Josep Lluís Sala, membre de la Comissió Territorial de la delegació del Vallès Oriental del CAATEEB. 

 

  • Presentació del curs Excel per a professionals. Nivell avançat

S'exposarà les competències que s'adquiriran en aquest curs programat per aquest 2018. Es tracta d'un curs eminentment pràctic en què es pretén aprofundir en el coneixement de Microsoft Excel 2016. En el nostre exercici professional una part important de les nostres tasques poden agilitzar-se amb l'ús avançat del full de càlcul. Aquest curs, mitjançant la realització d'exercicis pràctics, aprofundirà en diferents optimitzacions en els nostres sistemes i plans de treball.

 

Ponent

Pol Ansó, Arquitecte i Màster en estructures.