03/05/2016
de 16 a 19h
Sala d'actes Delegació
Gratuït
19/2/2016
Jornada Tècnica

 Dubtes i consultes sobre seguretat i salut en el sector de la construcció. Presentació del llibre d'incidències web

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia - Manresa
La Delegació del Bages-Berguedà-Anoia organitza una sessió amb l'objectiu de resoldre els principals dubtes sobre seguretat i salut, en la qual comptarem amb tècnics especialitzats en seguretat. Presentació del llibre d'incidències electrònic.

 

En aquesta sessió es presentaran diferents eines desenvolupades pel Col·legi per ajudar al col·legiat en matèria de seguretat en el sector de la construcció. Aquestes eines són el Llibre d'incidències Web, la Guia Pràctica de Seguretat i Salut en treballs de Rehabilitació i Manteniment. Treballs sense projecte, anomenada Guia Serem i el Document a l'Abast núm. 41 titulat, Preguntes i Respostes de Seguretat i Salut en el sector de la Construcció. Finalitzades les presentacions els assistents podran fer preguntes de tots els dubtes que tinguin sobre seguretat i salut en el sector de la construcció.

 

Programa de la jornada:

 

16:00 h

  • El Llibre d'incidències web
  • La Guia Pràctica de Seguretat i Salut en treballs de Rehabilitació i Manteniment. Treballs sense projecte. Guia Serem.
  • Document a l'Abast núm. 41: Preguntes i Respostes de seguretat i Salut en el sector de la Construcció.

 

Ponent: Victòria Piera Fanlo. Tècnica de la Unitat de Seguretat i Salut del CAATEEB.

 

  • Taula rodona i col·loqui amb els assistents amb:

Victòria Piera Fanlo. Tècnica de la Unitat de Seguretat i Salut del CAATEEB.

Natàlia Crespo Belmonte. Coordinadora de Seguretat i Salut de SGS Tecnos, SA i membre de la Comissió de Seguretat i Salut del CAATEEB.

 

18:00 h

  • Torn obert de paraules