24 de febrer de 2016
de 10 a 12 h
Aula A1 del CAATEEB
gratuït
 
SESSIÓ INFORMATIVA I DE CONSULTES

 Dubtes freqüents sobre control qualitat. Mètode abreujat de planificació, seguiment i registre de documents del CAATEEB

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona
L’Assessoria Tècnica organitza, el dia 24 de febrer, una sessió informativa i de consultes sobre el Control de Qualitat. El contingut inclourà la presentació de l'eina informàtica Control-CQ per portar a terme el seguiment del control.

L’Assessoria Tècnica rep via telefònica o presencialment un volum quantiós de trucades relacionades amb el control de qualitat. Per aquest motiu, creiem oportú fer una sessió on es plantegin les qüestions més freqüents que ens arribem i les respostes a aquests dubtes.

 

Durant la mateixa sessió es presentarà un mètode abreujat de planificació, seguiment i registre de documents del control de qualitat a les obres, que hem elaborat des de l’Àrea com a metodologia pròpia, a l’hora de fer les justificacions dels seguiments del control que regula el RD 314/2006 CTE en la seva part primera, Annex II.

 

 Aquesta metodologia s’ha materialitzat en la creació d’una eina informàtica, de fàcil ús per al tècnics que es pot fer servir des de qualsevol dispositiu electrònic. Presentarem l’eina i repassarem els principals conceptes que hem de tenir presents per gestionar el control de qualitat en el marc normatiu actual.

 

La sessió serà conduïda i dirigida per Xavier Díez. Tècnic assessor, Àrea tècnica del CAATEEB

 

Podeu descarregar el document Excel utilitzat durant la presentación. En alguns navegadors és necessari descarregar-lo prèviament a l'ordinador per poder visualitzar:

Document de la presentación