15/03/2018 
18:30 
Sala d'Actes del CAATEEB 
Gratuït 
 
Acte de reconeixement del CAATEEB com a entitat amb cor 

 Entitat amb cor 

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
En aquest acte es lliurará al CAATEEB el reconeixement com a Entitat amb Cor de Caritas Diocesana de Barcelona i als aparelladors solidaris que han participat com a voluntaris des de l'inici de la col·laboració.
 

El CAATEEB vol promoure la sensibilització del col·lectiu de professionals de l’arquitectura tècnica i la seva participació com a aparelladors solidaris per realitzar treballs professionals relatius a la conservació, el manteniment i la rehabilitació d’immobles destinats a funcions socials i al 2016 va crear la Borsa d’aparelladors solidaris i acordà un conveni de col·laboració amb Caritas. En aquest acte es lliurarà al CAATEEB el reconeixement com a Entitat amb Cor de Caritas Diocesana de Barcelona i als aparelladors solidaris que han participat com a voluntaris des de l’inici de la col·laboració entre ambdues entitats.

 

 

 

 

 18.30 Benvinguda del President

 

18.35 – 18:50 Ponència: Les necessitats del tercer sector en l’àmbit de l’Habitatge. A càrrec de: Carme Trilla i Bellart. Economista i especialista en el sector de l’habitatge i en polítiques públiques d’habitatge, presidenta de la Fundació Hàbitat 3 i col·laboradora de Càritas Diocesana de Barcelona en termes d’habitatge social i inclusió.

 

18.50 – 19.05 Lliurament dels certificats als aparelladors solidaris per part del President del CAATEEB i Ramon Bretxa voluntari de relacions institucionals de Caritas

 

19.05 – 19.10 Lliurament del reconeixement al CAATEEB com a Entitat amb Cor de Caritas Diocesana de Barcelona a càrrec del Sr Salvador Busquets, Director de Caritas

 

19.10 – Cloenda de l’acte per part del Sr Salvador Busquets

 

19.15 – Invitació a brindis i fotografia de grup per part del President