Del 30 de setembre al 20 d'octubre de 2016
Dilluns i dimarts de 9 a 13h i de dijous a dissabte de 18 a 20:30h
Sala d'exposicions de la delegació del Maresme
Entrada lliure
26/9/2016
Exposició

 El nom de Déu és femení, de Mario Pasqualotto

Delegació del Maresme - Mataró
El proper divendres 30 de setembre, a les 19:30h, iniciem la temporada d'exposicions a la Delegació del Maresme, conjuntament amb l'Associació  Sant Lluc per l'Art, amb  l'artista Mario Pasqualotto.

Mario Pasqualotto (Barcelona, 1953) és un artista multidisciplinari. La seva activitat artística es desenvolupa en diferents camps de las arts, des d'instal·lacions, a performances, escultures, escultura-pintura, joies i obra gràfica. Treballa a Europa (Espanya, Itàlia, Alemanya) i als EEUU (New Jersey), instal·lat entre dos estudis, el de Barcelona i el de Plainfield (New Jersey, EEUU). Pasqualotto va iniciar el seu recorregut expositiu el 1975 a Itàlia i aEspanya. Des de llavors, les seves obres han estat objecte d'innumerables exposicions.
També ha mostrat la seva obra en conegudes galeries d'Europa, Estats Units, i Àsia, algunes d'elles com la Galeria René Metrás (Barcelona), la Fundació Vila Casas (Barcelona), la Galeria Fidel Balaguer (Barcelona), la Fundació Espai Guinovart (Lleida), l'Institut Cervantes d'Àmsterdam, la Galeria Lina Davidov (París), la Galeria BAI (Nueva York), la Galeria de la City University (Hong Kong), d'entre moltes altres.

 

Mitja hora abans, a les set de la tarda, a l'espai "Un cafè amb..." de El Públic, Joan Poch dialogarà amb l'artista a propòsit de la seva trajectòria , la seva obra i l'exposició que presenta a continuació.