26, 27 i 28 d'octubre de 2018
tot el dia
Palau Firal de Manresa - Pol. Ind. els Dolors, s/n - Manresa
Entrada lliure
23/10/2018
XX Edició

 Fira Ecoviure 2018

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia - Manresa
Enguany la XX Fira Ecoviure tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d'octubre al Palau Firal de Manresa.

Benvinguts a Ecoviure,

 

Ecoviure va néixer l'any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

 

La Comissió organitzadora d'Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, sindicats, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats. La delegació del Bages-Berguedà-Anoia del CAATEEB en forma part.

 

Uns criteris d’admissió fixats i revisats per aquesta comissió, asseguren que el què s’exposa en qualsevol dels seus àmbits està en consonància amb les finalitats d’Ecoviure.

 

La fira Ecoviure en aquests 20a edició suma esforços amb la fira Cuida't, que se celebrarà els mateixos dies, en el que suposa una primera experiència al Bages per sumar esforços entre fires amb un públic similar, convertint el Palau Firal en la seu d'un gran esdeveniment dedicat a la cura del medi ambient i de les persones.

Tot i que coincidiran en lloc i en dates, cadascuna de les fires tindrà un espai diferenciat i el seu propi programa d'actes.

 

Premi Ecoviure

 

La Fira Ecoviure de Manresa, després d'un llarg recorregut i amb l'experiència acumulada de 20 anys de Fira, vol ser un mirall de les bones pràctiques en sostenibilitat, i per premiar aquesta tendència s'ha creat el premi al millor producte de la Fira Ecoviure, que enguany arriba a la seva cinquena edició, per poder fer-ne ressò i impulsar les millors iniciatives dels expositors.

 

Programa