Del 27 al 30 de desembre 2017 
de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h 
Fira de Barcelona. Palau 1. Montjuïc 
6€ 
07/12/2017 
FIRA 

 La Ciutat dels Somnis 

CAATEEB - Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona 
El CAATEEB participa a 'La Ciutat dels Somnis', el nou festival de la infància, una ciutat plena de professions on tothom pot ser el que vulgui.
 

El Festival de la Infància inicia una nova etapa aproximant-se al món de les professions des de la infantesa i sense perdre la seva perspectiva més lúdica i festiva. Organitzat per Fira de Barcelona, el certamen es transforma en la Ciutat dels Somnis amb l'objectiu d'oferir als nens i nenes un centenar d'activitats per tal d'explorar i conèixer diferents professions que permetin als més petits i a les famílies jugar a ser. El festival  infantil s’adreça a nens de 4 a 12 anys i a les seves families.  La Ciutat dels somnis es celebra del 27 al 30 de desembre, al Palau 1 del Recinte Montjuïc de Barcelona.

 

El col·legi hi tindrà un espai, a la secció on es parla de LA CASA, i s’hi farà el taller de sensibilització en l’ús de l’energia en els habitatges: Amb la casa sí que s’hi juga, dirigit a nens i nenes de 8 a12 anys. L’objectiu d’aquests tallers és sensibilitzar sobre la importància de l’estalvi d’energètic i fer descobrir als nens les possibilitats d’estalvi energètic que un habitatge ofereix, construint uns joves amb valors I amb coneixements per entendre la relació entre habitatge i energia. Un espai on poden descubrir que és l’energia, l’eficiència energètica, experimentar amb els elements i construir un habitatge més saludable i energèticament sostenible.

 

Veure PLÀNOL GENERAL

Veure PLÀNOL DEL RECINTE

 

MÉS INFORMACIÓ:

Del 27 al 30 de desembre
De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h
Palau 1. Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc

 

Per més informació i entrades:
www.laciutatdelssomnis.com