Dijous, 6 d'octubre de 2016 
19.00h. 
Plaça del Penedès, 3r 4a, Vilafranca del Penedès     
Gratuït   
19/05/2016 
Setmana de la Rehabilitació - Jornada 

 Nova versió CE3X v2.1: Novetats a través de casos pràctics 

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès 
La Delegació de l'Alt Penedès-Garraf organitza una jornada on es resoldran les preguntes més habituals i es presentaran les darreres novetats de la versió CE3x, a càrrec de l'empresa Saint-Gobain.
 

NOVA VERSIÓ CE3X v2.1: Novetats a través de casos pràctics


Aquesta serà una jornada eminentment pràctica en la qual una sèrie d'experts realitzaran diferents casos pràctics i contestaran les consultes tècniques plantejades pels assistents en relació a la nova eina de qualificació energètica dels edificis CE3X v2.1

Per primera vegada, es presentarà un revolucionari complement que permet definir les mesures de millora de forma totalment automatitzada i la comprovació del compliment dels requisits del CTE amb el CE3X.

 

Saint Gobain és un dels 100 majors grups industrials del món i una de les 100 companyies més innovadores, energèticament eficients i d'altes prestacions, que augmenten el nostre confort en el hàbitat, contribuint a la protecció mediambiental, i millorant la nostra vida diària.
Isover és referent del mercat en aïllament i climatització (conducció d'aire), entre altres raons, per posar a disposició la gamma més completa de productes i solucions d'aïllament.

 

Programa:

 

19.00h - Presentació de la jornada

19.15h - Normativa vigent, nova versió CE3X v2.1 per a la qualificació energética d'edificis

19.45h - Solucions de l'envolupant SAINT-GOBAIN

20.30h - Nou complement SAINT-GOBAIN per a la definició de mesures de millora amb CE3X

20.45h - Nou complement ISOVER per a la verificació del compliment del CTE-HE0 i HE1

21.00h - Torn obert de paraules

 

Ponents:

 

Diana Moller – Responsable de Difusió i Assessorament Tècnic d'Isover en zona, passant pels departaments de mercat de sostres i climatització de Catalunya.

Ha col·laborat amb l’equip d’investigació del catedràtic Rafael Serra Florensa sobre Arquitectura, Energia i Medi ambient i en les feines d’investigació, projectes i pericials sobre arquitectura acústica en edificis amb el catedràtic Francesc Daumal.

 

Xavier Ortiz – Responsable Tècnic i de Prescripció.

15 anys d'experiència en màrqueting i desenvolupament de productes i en el Departament de Laboratori com a responsable de qualitat. Expert en patologies.

 

Carmen Vera – Responsable de Prescripció i representant de l’Oficina Tècnica de PLACO en la Delegació de la Zona Est, diplomada i graduada en Arquitectura Tècnica i Enginyera d'Edificació, amb postgraus complementaris i Titulada com a Tècnica de Certificació d’Eficiència Energètica.

Ha treballat per a organismes públics i empreses privades, en l’actualitat forma part de PLACO Iberica del Grup Saint Gobain responsabilitzant-se de l’assessorament tècnic, estudi de projectes, formacions i prescripcions, entre altres.

 

 En finalitzar la xerrada podreu participar al networking  amb acompanyament d’un pica-pica.

Amb la col·laboració de: